Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tragédie dostala nový rozměr, mrtvému chodci bylo 15 let

Dnes ráno jsme vám informovali o tragédii, ke které došlo v Dubném nedaleko jihočeské krajské metropole. Pod koly automobilu tam zahynul chodec. Budějcké Drbně se podařilo zjistit, že šlo o patnáctiletého chlapce.

Ke střetu došlo v Dubném směrem na Křenovice a Žabovřesky. „Zatím neznámý řidič tam srazil patnáctiletého chlapce, který svým zraněním na místě podlehl,“ řekla policejní mluvčí Lenka Holická.

Podle informací upřesněných během dne nebyla nehoda nahlášena kolem šesté hodiny ranní, jak zaznělo v původní zprávě, nýbrž už o dvě hodiny dříve.

Policii přivolal řidič dodávky, který údajně chlapce na silnici našel. „Nemůžu potvrdit, ale ani vyvrátit, že to byl právě on, kdo jej srazil. To je předmětem dalšího vyšetřování,“ ujistila Holická.

Na místo byly vyslány dvě posádky ZZS. „Zasahující lékař již ale mohl pouze konstatovat smrt,“ dodala mluvčí zdravotníků Petra Kafková.

RÁNO JSME NAPSALI: Chodce zabil neznámý řidič a z místa nehody ujel

Foto: Policie ČR

Štítky Dubné, Žabovřesky, Křenovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Jestli ten hajzl opravdu ujel, tak musí mít poničený auto!!! Všímejte si lidičky, musí ho dát opravit, nebo přestat jezdit. Příště to může být vaše (naše) dítě. Takováhle svině odjede zase, zvlášť jestli před jízdou chlastal. Proč by jinak ujížděl....chudáci rodiče.

Středa, 9. května 2012, 08:48Odpovědět

Tragédie dostala nový rozměr, mrtvému chodci bylo 15 let  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.