Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Svou nepozorností poničil další dvě auta. Z místa nehody ujel

Byl úterní podvečer, pár minut po šesté hodině. Kvůli tradičně hustému provozu v budějckých ulicích musel čtenář Budějcké Drbny Michal Indráček zastavit v koloně na Husově třídě těsně před Dlouhým mostem a čekat, až na semaforu u výstaviště padne zelená a kolona aut se zase rozjede.

Jenže v tu chvíli do jeho Renaultu Laguna zezadu najel světle zelený Peugeot 406, který auto našeho čtenáře ještě odrazil na před ním stojící Mini John Cooper. Výsledkem nepozornosti neznámého řidiče tak byla tři poškozená auta, několikatisícová škoda a další kolona.

„Všichni jsme se dohodli, že zavoláme policii. Mezitím však viník nehody nastoupil zpátky dovnitř s tím, že chce dát auto stranou, aby nepřekáželo. Přitom místa bylo kolem až dost. Pak někam telefonoval, zacouval ke keři a než jsem se stačil na Jiráskovo nábřeží podívat, kde je, zmizel pryč,“ líčí úterní událost Michal Indráček.

Jelikož nehoda se stala mimo dosah kamer a viníkovu registrační značku si poškození účastníci nehody nestačili opsat, dostali se tím do slepé uličky. „Prosíme všechny svědky, případně někoho, kdo uvidí peugeot se zbořeným předkem, ať se ozve Budějcké Drbně. Takhle nám nemá kdo zaplatit vzniklou škodu...“ dodává rozladěným hlasem.

Štítky nehoda, havárie, Husova třída, České Budějovice, Dlouhý most, Drbna.cz, John Cooper, Peugeot 406, Renault Laguna, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lojza Chytrak

Nechápu! V dnešní době mají všichni mobily s foťákem, základní věc při takové události je nehýbat s vozidly a před případným přeparkováním situaci nejlépe vyfotografovat a dále vyznačit na vozovce pozici, kde vozidla stála. A když takový šmejd z místa ujede, skočím do auta (pokud jej mám pojízdné) a šmejda si dojedu, pokud to lze. A né že si nechám pachatele ujet, nepoznamenám si ani jeho registrační značku a jen (promiňte mi ten výraz) tupě čekám na místě, až přijede policie a vše vyřeší.

Sobota, 20. září 2014, 10:00Odpovědět

Svou nepozorností poničil další dvě auta. Z místa nehody ujel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.