Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sousedky se popraly, teď to budou vysvětlovat před soudem

Policisté z budějckého obvodního oddělení v Suchém Vrbném před několika dny obvinili dvě ženy, které na začátku října po vzájemné potyčce skončily v nemocnici. Jejich sousedské spory byly tak vážné, až postupně vygradovaly ve fyzické napadení.

Celá událost se stala na chodbě bytového domu na Suchovrbenském náměstí. „Po předchozích hrubých verbálních útocích se ženy ve věku 41 a 74 let vzájemně fyzicky napadly. Pořádek na místě museli sjednat přivolaní policisté,“ informovala Budějckou Drbnu mluvčí Policie ČR Regina Tupá.

Obě ženy, které nakonec musely být v českobudějovické nemocnici i hospitalizovány, jsou nyní důvodně obviněny ze spáchání přečinu ublížení na zdraví.

„Teď budou zpytovat svědomí před souden. V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody v délce trvání šesti měsíců až tří let,“ dodala Tupá.

Foto: www.zzsjck.cz

Štítky napadení, potyčky, hádka, ženy, zranění, sousedky, Suchovrbenské náměstí, České Budějovice, Suché Vrbné, Policie České republiky, Nemocnice České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sousedky se popraly, teď to budou vysvětlovat před soudem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.