Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Při nehodě drezíny a auta v Nové Včelnici byli zraněni tři lidé

Při dopravní nehodě drezíny s osobním automobilem byla dnes ráno na přejezdu v Nové Včelnici na Jindřichohradecku zraněna řidička a dvě děti. Následkem střetu drezína vykolejila, její posádka vyvázla bez zranění. Na trati se odstraňují následky nehody a provoz je prozatím zastaven.

„Nehoda se stala v 07:15, jednačtyřicetiletá řidička a její děti ve věku deset a třináct let utrpěly zranění lehčího charakteru," uvádí mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Střet se udál na železničním přejezdu zabezpečeném světelnou výstražnou signalizací, která byla v době nehody podle zjištění na místě havárie v činnosti. Správná funkce zabezpečovacího zařízení bude ale ještě ověřena ze záznamového zařízení přejezdu.

Celkově byla škoda byla podle Drápala vyčíslena na 130 tisíc korun, z toho na drezíně 90 tisíc korun, 10 tisíc korun na trati a 30 tisíc korun na automobilu.

Zdroj: ČTK

Štítky střet, vlak, drezína, auto, přejezd, nehoda, děti, řidička, zranění, havárie, Nová Včelnice, okres Jindřichův Hradec, Drážní inspekce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě drezíny a auta v Nové Včelnici byli zraněni tři lidé  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.