Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při hrozivé nehodě bylo zraněno sedm lidí včetně dětí

Na Budějcku došlo v pondělí po sedmé hodině večer k vážné dopravní nehodě, když se na rovném úseku mezi Trhovými Sviny a osadou Třebíčko srazila dvě auta plná lidí. Kromě čtyř dospělých byly zdravotníky ošetřeny a odvezeny do nemocnice i tři děti s podezřením na otřes mozku.

Viníkem nehody je podle všeho šestapadesátiletá žena za volantem Peugeotu 406, která vezla v autě další čtyři lidi.

„Řidička při projíždění rovného úseku z dosud nezjištěných příčin vyjela vpravo na nezpevněnou krajnici, dostala smyk, přejela do protisměru a tady se čelně srazila s protijedoucím vozem značky Fiat,“ uvedla mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Ve Fiatu Stilo, který po nárazu vyjel mimo silnici a narazil do stromu, cestovala podle informací Budějcké Drbny mladá čtyřčlenná rodina s dvěma dětmi.

„Zranění hrudníku a hlavy utrpěl dvaatřicetiletý řidič fiatu, sedmadvacetiletou ženu z druhého auta jsme transportovali do nemocnice s poraněním horních i dolních končetin a podezřením na zranění hlavy. U třech dětí bylo podezření na otřes mozku, další cestující utrpěli pohmožděniny břicha a končetin,“ vyjmenovala všechny zraněné Petra Kafková, tisková mluvčí jihočeské Zdravotnické záchranné služby.

Celkovou hmotnou škodu policisté vyčíslili na 150 tisíc korun, místo nehody bylo zprůjezdněno krátce před 23. hodinou. „Českobudějovičtí dopravní policisté nadále zjišťují přesný průběh a okolnosti této nehody,“ dodala Štěpánka Uhlířová.

Foto: Policie ČR

Štítky nehoda, havárie, Fiat Stilo, Peugeot 406, Trhové Sviny, Třebíčko, Fiat, Policie České republiky, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při hrozivé nehodě bylo zraněno sedm lidí včetně dětí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.