Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nastartoval motorovou pilu a hrozil mužům uříznutím hlavy

I když vás informuji především o dění v Budějcích a okolí, zaujala mě jedna zpráva ze sousedního regionu. Dvaadvacetiletý mladík v úterý hrozil v nedaleké Třeboni nastartovanou motorovou pilou dvěma mužům uříznutím hlavy. Za to mu hrozí mu tři roky vězení.

Podezřelý muž v úterý v nočních hodinách nejprve prostřednictvím SMS zpráv a pak i osobně s motorovou pilou v ruce vyhrožoval dvěma poškozeným fyzickou likvidací. Oběma hrozil, že jim uřízne hlavy, což umocnil i nastartováním motorové pily, kterou pak nejméně třikrát protočil.

„V poškozených vzbudil důvodnou obavu o jejich zdraví a život. Poté, co se ukryli do blízké restaurace, z místa odešel neznámým směrem. Třeboňští policisté podezřelého muže zadrželi, ještě téhož dne si převzal sdělení podezření. Nyní je umístěn v policejní cele a soud rozhodne, zda na něj bude uvalena vazba či bude trestně stíhán na svobodě. V případě soudem prokázané viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta,“ řekla policejní mluvčí Hana Millerová.

Štítky řetězová pila, České Budějovice, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nastartoval motorovou pilu a hrozil mužům uříznutím hlavy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.