Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž byl v ČB přepaden kvůli 90 korunám – zadrželi ho strážníci

Dne 10. 10. 2011 v 2:56 hod. bylo na linku 156 přijato oznámení od muže, který na tísňové lince městské policie uvedl, že byl údajně u svého domu v ulici Větrná přepaden a pod pohrůžkou násilí donucen vydat veškerou finanční hotovost, která však činila pouhých 90 Kč. Dále uvedl, že osoba, která ho přepadla, byl muž romské národnosti, vysoký mezi 170 a 180 cm. Přepadený muž tak podal strážníkům přesný popis útočníka, včetně oblečení a dalších markantů vystihujících pachatele.

Z tohoto důvodu byly na místo vyslány i dvě autohlídky městské policie, které začaly po muži okamžitě pátrat. Bezprostředně po činu se však muže nalézt nepodařilo. Přesto však tento muž neunikal strážníkům dlouho. Při kontrole kasina v blízkém okolí (asi o 20 minut později) byl muž podle popisu rozpoznán zdejší obsluhou, která strážníkům uvedla, že tato osoba přišla do podniku před pár okamžiky a momentálně, že se nachází na toaletách.  Bezprostředně poté vyšel teprve 17letý mladík odpovídající popisu z toalet. Ten se poté, co uviděl strážníky, pokusil utéci vedlejším vchodem, který byl však uzamčený, a proto strážníci muže bez problému zadrželi.

Celý případ byl posléze předán přivolené hlídce Policie ČR, která bude zjišťovat, jak se celá událost přesně udála a jestli byl muž skutečně přepaden. Oba muži totiž spolu údajně jen několik okamžiků před incidentem v klidu popíjeli a byli i značně posilněni alkoholem.

Autor: Mgr. Václav Sup, MPČB

Štítky Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž byl v ČB přepaden kvůli 90 korunám – zadrželi ho strážníci  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.