Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mokrá silnice, předjíždění, náraz. U Srubce zahynul řidič

Krátce před pátečním polednem došlo dva kilometry za Srubcem směrem na Ledenice v zatáčkovité pasáži ke smrtelné dopravní nehodě. Pětadvacetiletý řidič Peugeotu 306 jedoucí od Budějc podlehl na místě těžkým zraněním neslučitelným se životem.

Podle předběžného šetření policistů začal mladý řidič předjíždět jiné auto, při vjetí do protisměru dostal za deště smyk a čelně narazil do vzrostlého stromu.

„Poté se vozidlo odrazilo a po otočení kolem své osy se zastavilo o další strom. Náraz byl tak silný, že z motorové části vyletěly veškeré segmenty, které skončily na poli. Řidič nebyl připoután, což mělo pravděpodobně za následek devastující zranění celého těla,“ uvedl mluvčí krajské policie Milan Bajcura.

Komunikace byla zcela uzavřena pro veškerý provoz tři hodiny. Za poslední týden se jedná o třetí tragickou dopravní nehodu. Od počátku roku na silnicích v Jihočeském kraji zahynulo již 43 lidí.

ČTĚTE TAKÉ: Tragické ráno v Hrdějovicích. Vlak se srazil s automobilem

Foto: Policie ČR a HZS Jihočeského kraje

Štítky nehoda, havárie, smrt, Peugeot 306, náraz do stromu, mrtvý řidič, Srubec, České Budějovice, Ledenice, Jihočeský kraj, Policie České republiky, silnice, Hrdějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mokrá silnice, předjíždění, náraz. U Srubce zahynul řidič  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.