Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladík zmizel v sobotu ráno, od té doby o něm nikdo neví

Jihočeští policisté od sobotního rána marně pátrají po nezvěstném Danielu Prudíkovi ze Čkyně na Prachaticku. Sedmnáctiletý chlapec byl naposledy viděn kolem páté hodiny ranní v autokempu v Rohanově u Vacova.

Mladík je 175 centimetrů vysoký, štíhlý, má krátké blond vlasy s melírem, modré oči a na čele má svislou jizvu. Na sobě měl oblečené bílošedé kostkované kraťasy, zelené tričko a černé boty Adidas.

„Daniel Prudík byl spatřen v sobotu okolo páté hodiny ranní v autokempu v Rohanově u Vacova, kde byl se svými kamarády. Od té doby se nikomu neozval. Jeho mobilní telefon byl naposledy dostupný v sobotu po dvanácté hodině polední, kdy byl lokalizován v širokém okolí Vacova,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Během soboty proběhla rozsáhlá pátrací akce, která trvala až do pozdních nočních hodin. Zapojily se do ní desítky policistů, hasičů a dobrovolníků, také letecká služba s vrtulníkem a potápěči Zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje.

„Pátrací akce pokračovala i v neděli od ranních hodin. Mladíka hledalo celkem 50 lidí, ale opět bezvýsledně. V současné době bylo pátrání ukončeno. Policisté pokračují v prověřování dalších okolností a informací souvisejících s osobou mladého muže,“ dodala v neděli po obědě Uhlířová.

Policisté žádají veřejnost o pomoc. „Jakékoliv informace o pohřešovaném volejte na linku 158,“ vzkazuje mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Štítky Daniel Prudík, pátrání, pohřešovaný, policie, Vacov, okres Prachatice, Čkyně, Adidas, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík zmizel v sobotu ráno, od té doby o něm nikdo neví  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.