Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladík, který napadl v centru města dívku a následně utíkal před strážníky, byl zadržen

Dne 18. 10. 2011 v 0:44 hod. bylo na tísňovou linku 156 přijato oznámení na napadení mladé ženy neznámým mužem v ulici Česká. Z tohoto důvodu byly na místo vyslány i dvě autohlídky MP ČB, které byly na místě ani ne do 1 minuty od nahlášení.

Při příjezdu na místo uviděla první hlídka dotyčného agresora, jak odbíhá pryč a zároveň i skupinku 3 osob, které ukazují směrem k této osobě se slovy, že se jedná o onoho útočníka.  Jeden ze strážníků se proto vydal muže stíhat, zatímco druhý člen hlídky zůstal u napadené skupinky, aby prověřil, zdali napadená dívka nepotřebuje ošetřit či přivolat další pomoc.

Prchající muž mezitím nereagoval na zákonné výzvy k zastavení a utíkal směrem do ulice Hroznová a dále k Černé věži. To už však proti muži jela i druhá autohlídka, které muž vběhl přímo před služební vozidlo. Strážníci tak 26letého mladíka bez problému zadrželi a předali přivolané hlídce policie, která si od nich celý případ převzala.

Při následné orientační dechové zkoušce bylo zjištěno, že muž je silně posilněn alkoholem, neboť mu bylo naměřeno 2,06 promile. 

Autor: Václav Sup, MPČR

Štítky Černá věž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík, který napadl v centru města dívku a následně utíkal před strážníky, byl zadržen  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.