Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jeden opilec z hlučné skupinky nadýchal přes čtyři promile

Minulý pátek si českobudějovická městská policie posvítila na skupinku opilých, která podle mluvčího strážníků Václava Supa budila na Náměstí Přemysla Otakara II. veřejné pohoršení. Kolem nich bylo navíc poházeno několik krabic od vína.

„Z důvodu agresivního chování kontrolovaných osob byla pěší hlídce přizvána na pomoc i další autohlídka strážníků. Při následné kontrole totožnosti nebylo zjištěno, že by osoby procházely pátráním, ale vzhledem k jejich silné podnapilosti dva z mužů skončili na protialkoholní záchytné stanici,“ sdělil Budějcké Drbně Václav Sup, mluvčí Městské policie České Budějovice.

Na ´záchytce´ se u jednoho z opilců vůbec nepodařilo provést orientační dechovou zkoušku, druhému muži bylo naměřeno neuvěřitelných 4,2 promile v dechu.

„Způsobený nepořádek museli zbývající muži uklidit a za narušování veřejného pořádku byli následně všichni odměněni blokovou pokutou ve výši tisíc korun,“ dodal Sup.

Štítky Přemysl Otakar II., České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden opilec z hlučné skupinky nadýchal přes čtyři promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.