Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po dívce, jež se nevrátila do výchovného ústavu

Ve spolupráci s budějckými policisty pátrají liberečtí kriminalisté po šestnáctileté Nicole Sovové, toho času v péči Výchovného ústavu Černovice. Do něj se totiž po návštěvě své matky 7. dubna nevrátila. Ta ji den poté nahlásila jako pohřešovanou.

Dívka se střední postavou a výškou přibližně 170 centimetrů byla v den zmizení na cestě zpátky do ústavu. Rodinný známý ji při návratu zkontroloval v pražských Roztylech, odkud měla pokračovat ve své cestě do Černovic. Ještě v 15:30 se svou matkou mluvila. Do cíle už však nedorazila, ačkoliv stihla poslat babičce dvě textové zprávy. Její mobilní telefon je nyní vypnutý.

Nicole Sovová vypadá vzhledově až na osmnáct let, má hnědé rovné vlasy a zelenohnědé oči. Na sobě měla tmavou mikinu s bílými obrazci značky Lacoste, květované legíny, černé tenisky, koženkovou kabelku přes rameno a světlý batoh s kruhovými vzory.

„Dle zjištěných skutečností by se měla pohybovat na Českobudějovicku. Kdo by měl jakékoli poznatky, ať nás kontaktuje na lince tísňového volání 158,“ dodává mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

Štítky krimi, pátrání, Nicole Sovová, Liberec, Černovice, výchovný ústav, matka, návštěva, Roztyly, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po dívce, jež se nevrátila do výchovného ústavu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.