Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neznámý pachatel přepadl večerku v Krčínově ulici, prodavačku zmlátil

Kriminalisté z Budějc vyjížděli včera krátce před půl devátou večer do ulice Krčínova. Podle policie tam došlo k přepadení vietnamské večerky. Prodavačka utrpěla středně těžká zranění a byla převezena do českobudějovické nemocnice. Policisté po pachateli pátrají.

K loupežnému přepadení došlo včera krátce před půl devátou večer. „Zatím neznáme popis pachatele. Víme, že se maskoval kuklou a na sobě měl černé oblečení. Následně z místa činu utekl. Z prodejny nebylo nic odcizeno,“ řekl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

K přepadení se na Facebooku vyjadřovali i lidé, kteří v okolí vietnamské večerky bydlí. „Paní nám zvonila na zvonky a volala o pomoc. Není to příjemné. Paní je mi líto. Byla v šoku. Ten řev slyším ještě teď. Snad bude brzy v pořádku, protože dost krvácela z hlavy,“ uvedla na Facebooku Petra K. 

„V té souvislosti žádáme případné svědky, osoby v místě bydlící nebo se pohybující, eventuálně řidiče motorových vozidel, kteří mohli mít při jízdě kolem zmíněné adresy zapnuté nahrávací zařízení, aby nás kontaktovali na kterékoli policejní služebně v Českých Budějovicích nebo své informace sdělili na lince tísňového volání 158," dodal mluvčí.

Foto Jana Kroneislová

Štítky přepadení, večerka, zranění, policie, České Budějovice, Nemocnice České Budějovice, Facebook

Neznámý pachatel přepadl večerku v Krčínově ulici, prodavačku zmlátil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.