Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Motorkář narazil do osobního auta, během převozu do nemocnice zemřel

Dopravní policisté dnes odpoledne vyšetřovali dopravní nehodu, která se stala na hlavní silnici v obci Přední Zborovice. Podle prvotního šetření narazil řidič motorky do osobního auta. Motorkář utrpěl těžká zranění a byl letecky transportován do nemocnice. Během převozu zemřel.

K vážné dopravní nehodě došlo dnes krátce po půl čtvrté. Devatenáctiletá řidička osobního auta jela ve směru od Volyně na Strakonice, kde v obci odbočovala vlevo. „V tu chvíli jí do zadní části auta narazil třiačtyřicetiletý řidič motorky, který jel ve stejném směru. Po nárazu utrpěl těžká zranění. Na místě byl ošetřen pracovníky Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje a poté transportován leteckou zdravotnickou službou do nemocnice,“ popsal tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Provoz na silnici byl během vyšetřování nehody řízen kyvadlově. Další okolností tragické dopravní nehody jsou předmětem vyšetřování dopravních expertů. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky tragická dopraní nehoda, policie, záchranka, Strakonicko, automobil, nemocnice, Přední Zborovice, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Strakonice, Volyně

Motorkář narazil do osobního auta, během převozu do nemocnice zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.