Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Při nakupování plival na ostatní a vulgárně napadal další zákazníky. Jednadvacetiletý mladík z Budějc skončil na záchytce

Na protialkoholní stanici skončil jednadvacetiletý muž z Českých Budějovic, který se ve čtvrtek večer vydal do nákupního centra na sídlišti Vltava. Při nakupováni ale plival po svém okolí a vulgárně napadal ostatní zákazníky. Zakročit proti němu museli budějčtí strážníci.

Jednadvacetiletý mladík z Českých Budějovic se ve čtvrtek večer vydal do jednoho z nákupních center na sídlišti Vltava. Jeho představa o nakupování ale byla velmi zvláštní. „Když začal plivat po svém okolí a vulgárně napadat ostatní zákazníky obchodního centra i zaměstnance bezpečnostní ostrahy, museli zasáhnout českobudějovičtí strážníci,“ popsala mluvčí městské policie Věra Školková.

Po příjezdu strážníků se dal ale mladík na útěk. „Když nereagoval ani na opakované zákonné výzvy strážníků, strážníci mu za použití donucovacích prostředků nasadili služební pouta,“ uvedla Školková. Později se ukázalo, že jednadvacetiletý muž se před cestou na nákup posilnil alkoholem. Vysvětlení jeho chování se však strážníci nedozvěděli.

Agresor byl následně převezen na protialkoholní a protitoxikomanickou záchytnou stanici.

Štítky alkohol, nakupování, městská policie, agresor, České Budějovice, obchodní centrum, Vltava

Při nakupování plival na ostatní a vulgárně napadal další zákazníky. Jednadvacetiletý mladík z Budějc skončil na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.