Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý muž si ustlal na silnici, skončil na záchytce

Hlídka městské policie vyjížděla včera večer k muži, který ulehl na okraji frekventované silnice. Strážníky přivolal jeden z řidičů, který projížděl ulicí Na Dlouhé louce. Na místo přijeli i záchranáři, kteří rozhodli o převozu pětatřicetiletého muže z Prachaticka na záchytku.

Na křižovatku ulic Na Dlouhé louce a Na Zlaté stoce vyjížděli strážníci včera v půl deváté večer. Na okraji frekventované silnice se měl potácet muž v tmavém oblečení. Před příjezdem strážníků na místo se však již muž neudržel na nohou a ulehl na krajnici.

„Strážníci vedle něj nalezli téměř prázdnou lahev s tvrdým alkoholem. Nebylo proto divu, že muž nereagoval na podněty, které ho měly přivést k vědomí. Strážníci mezitím přivolali zdravotnickou záchrannou službu,“ popsala tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Lékař následně rozhodl o převozu pětatřicetiletého muže z Prachaticka na záchytku. Tam ho strážníci spolu se zdravotníky doprovodili v sanitním vozidle. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky alkohol, městská policie, Dlouhá louka, silnice, záchytka, okres Prachatice, Zlatá stoka

Opilý muž si ustlal na silnici, skončil na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.