Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté vyhlásili pátrání po ženě, našli ji spící v autě

Třeboňští policisté minulý týden pátrali po ženě, která se nevrátila z práce domů. Na policii se obrátil její přítel. Žena mu nezvedala telefon a proto měl obavu o její život. Pohřešovaná žena byla nakonec nalezena hlídkou třeboňských policistů spící v autě v lesním porostu u dětského rekreačního zařízení Nový Řadov.

Hlídka po ženě začala pátrat 3. října krátce před osmou hodinou večer. Její zmizení nahlásil přítel, kterému žena nezvedala telefony. „Oznamovatel uvažoval i o možnosti, jestli se přítelkyně nestala účastnicí dopravní nehody. Třeboňští policisté začali ihned po ženě pátrat.  Prověřili nemocniční zařízení jak v Jihočeském kraji tak i na Vysočině. Informovali se ve firmě  u spolupracovníků i v rodině. Vše s negativním výsledkem. Následně policisté vyhlásili pátrání po pohřešované ženě,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Žena byla nakonec nalezena hlídkou třeboňských policistů nezraněná a spící v autě v lesním porostu u dětského rekreačního zařízení Nový Řadov. Na otázku, proč o sobě nikomu nedala vědět odpověděla, že se jedná o osobní záležitost. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky pátrání, policie, Třeboň, Jihočeský kraj, Kraj Vysočina

Policisté vyhlásili pátrání po ženě, našli ji spící v autě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.