Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Lidé požadují odebrání psa, který pokousal nezletilou dívku. Po internetu koluje petice

Lidé požadují odebrání psa, který v neděli na Vltavě v Bezdrevské ulici pokousal nezletilé dítě. Dívka byla se zraněním na končetinách převezena do nemocnice. Místní teď požadují, aby byl pes majitelce odebrán. Ta prý jeho výchovu nezvládá.

„Žádáme Magistrát města České Budějovice, aby okamžitě odebral psa paní z Vltavy střed, který opakovaně napadá děti. Poslední incident se stal dne 22.9.2019 v cca 11 hod dopoledne, kdy byla jedna dívka napadená a pokousaná tímto psem. Majitelka psa výchovu nezvládá a proto chceme, aby byl tento odebrán. Policie zasahovala již několikrát,“ stojí na začátku petice, kterou už  podepsalo 76 lidí. 

K události došlo v neděli dopoledne. Policisté oznámení přijali od muže, který pokousání nezletilé dívky psem bez náhubku viděl z okna. 

Pes pokousal v Budějcích dítě, to skončilo v nemocnici

Policisté z Budějc řešili včera odpoledne případ pokousání psem na sídlišti Vltava v Bezdrevské ulici. Hlídka, která na místo přijela zjistila, že napadenou je nezletilá dívka. Ta byla se zraněním na končetinách převezena do nemocnice.

 

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky pes, útok, policie, zranění, dítě, České Budějovice, petice, Vltava

Lidé požadují odebrání psa, který pokousal nezletilou dívku. Po internetu koluje petice  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.