Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Namol opilá žena si ustlala v areálu školy, nadýchala přes čtyři promile

Strážníci městské policie vyjížděli včera k silně opilé ženě z Jindřichohradecka. Ta si ustala v areálu střední školy na Rudolfovské třídě. Žena nebyla schopna stát na vlastních nohou. Přivolaní záchranáři ji proto odvezli na záchytku.

Hlídka do areálu střední školy vyjížděla včera krátce po třetí hodině odpolední. Jak strážníci na místě zjistili, žena nebyla schopna stát na vlastních nohou. Velký problém jí dělalo i samotné mluvení.

„I přesto se strážníkům podařilo u ženy provést orientační dechovou zkouškou na alkohol s alarmujícím výsledkem 4,08 promile. Ti proto na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu. V sanitním voze potom ženu doprovodili k pobytu na záchytku,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Žena ale není pro městskou policii neznámou firmou. V podobném případě se s ní už před několika lety strážníci setkali. „Žena tenkrát po nemálo sklenkách alkoholu s sebou přibrala i své několikaměsíční dítě v kočárku. Nejen že její pouť skončila opět na záchytce, ale případ navíc skončil v rukou pracovnic z oddělení sociálně právní ochrany dětí českobudějovického magistrátu,“ dodala mluvčí. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky alkohol, žena, městská policie, České Budějovice, záchytka, okres Jindřichův Hradec

Namol opilá žena si ustlala v areálu školy, nadýchala přes čtyři promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.