Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policie vyšetřuje smrt jednačtyřicetileté ženy. Její tělo bylo nalezeno v lese v Písku

Jihočeští kriminalisté vyšetřují podezřelé úmrtí jednačtyřicetileté Romany L.. Její tělo bylo nalezeno v sobotu 7. září v lese nad hotelem Amerika v Písku. Žena byla podle policie naposledy viděna 22. srpna, kdy odešla z domova k lékaři. Policie žádá každého, kdo by mohl poskytnout jakékoliv informace o tom, kde se žena pohybovala, aby zavolal na linku 158.

Případ vyšetřují jihočeští a písečtí kriminalisté od 7. září, kdy bylo v Písku, v místní části v Logrech v lese nad hotelem Amerika, nalezeno tělo jednačtyřicetileté Romany L.. Poblíž místa nálezu těla je málo užívaná krosová dráha a lesní přístřešek. 

„U těla ženy bylo nalezeno její oblečení, květované tričko a tmavé legíny, také její látková béžová taška s obrázkem a nápisy z obchodního řetězce Penny. Žena měla obuty sportovní tmavé boty,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Žena byla 163 centimetrů vysoká, silnější postavy. Měla lehce prošedivělé a vlnité vlasy sahající k lopatkám.

Podle policie byla žena naposledy viděna 22. srpna ráno při odchodu z domova k lékaři v Písku. „Pohyb ženy ani dobu úmrtí se zatím nepodařilo upřesnit, proto kriminalisté žádají veřejnost o pomoc. Každý, kdo ženu viděl, mluvil s ní, potkal ji od 22. srpna letošního roku do 7. září, nebo má informace k místům, kde se zdržovala nebo k osobám, se kterými se pohybovala, ať kontaktuje policisty na lince 158," řekl Matzner.

Žena mohla podle policie zemřít nešťastnou náhodou. Zatím ale není možné vyloučit žádnou z možných verzí.

Foto Jana Kroneislová

Štítky krimi, smrt, Písecko, policie, Písek, les, Amerika, Penny Market

Policie vyšetřuje smrt jednačtyřicetileté ženy. Její tělo bylo nalezeno v lese v Písku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.