Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Po havárii zůstal starší muž v bezvědomí. Policie hledá svědky nehody

Jihočeští policisté hledají svědky nehody, ke které došlo v polovině srpna na hrázi Byňovského rybníka. Starší muž měl tudy projíždět na motorové koloběžce a havarovat. Na místě byl nalezen v bezvědomí. Policie hledá svědky nehody.

K nehodě mělo dojít 16. srpna mezi šestou a půl sedmou večer na hrázi Byňovského rybníka u Nových Hradů. „Starší muž jel na motorové koloběžce značky Nitro Scooter a z dosud nezjištěných příčin havaroval. Na místě byl nalezen v bezvědomí svědkem, který mu zajistil první pomoc přivoláním Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje a policistů,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Budějčtí dopravní policisté proto žádají případné svědky, aby je kontaktovali na jejich služebně na Plavské 2 nebo na telefonu 974 226 588, případně na lince 158. „Děkujeme za spolupráci,“ uzavřel Bajcura.

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, krimi, policie, svědek, elektrokoloběžka, Nové Hrady, havárie, bezvědomí, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje

Po havárii zůstal starší muž v bezvědomí. Policie hledá svědky nehody  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.