Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič na Českobudějovicku po hádce zaútočil na druhého muže nožem

Policie vyšetřuje konflikt mezi dvěma řidiči na trase České Budějovice - Vodňany. Jeden z nich po hádce druhého bodnul nožem. Důvodem střetu byla zřejmě agresivní jízda. Incident se stal ve středu dopoledne a policisté o něm dnes informovali na svém webu.

Jeden muž řídil dodávku mercedes a druhý osobní vůz audi. Podle prvotních informacím během jízdy nastal mezi oběma řidiči konflikt. Po zastavení pravděpodobně muž z dodávky zaútočil na řidiče osobního automobilu, který však na obranu použil nůž. „Druhému šoférovi způsobil bodnořezná poranění. Policisté zasahovali na místě, zraněný řidič byl převezen do nemocnice a případ vyšetřují kriminalisté jako podezření z ublížení na zdraví," uvedl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Kriminalisté žádají případné svědky konfliktu, kteří ve středu v 11:40 jeli na trase Pištín - Češnovice - Dasný, aby se ozvali s případným svědectvím.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, útok, policie, České Budějovice, nůž, okres České Budějovice, Vodňany, Mercedes-Benz, Audi, Pištín, Dasný, Češnovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na Českobudějovicku po hádce zaútočil na druhého muže nožem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.