Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na Lipně se ztratila dívka, policisté ji vypátrali po čtyřech hodinách

Policisté z Lipna nad Vltavou včera pátrali po osmnáctileté dívce, která se ztratila v okolí přehrady. Do pátrací akce bylo nasazeno několik hlídek z lipenského okolí. Po více jak 4 hodinách se jim podařilo dívku vypátrat.

Pátrací akce se rozjela včera v noci, kdy kamarád pohřešované nahlásil její zmizení u Lipenské přehrady. „Policisté vyjeli na místo, kde čekali oznamovatelé od kterých získali popis pohřešované a podali zprávu na operační středisko. Do akce bylo nasazeno několik hlídek z lipenského okolí, kdy pátrání bylo směřováno po celé lokalitě přehradní nádrže a také v místě bydliště, kde by mohl být předpoklad, že by se nějakým způsobem mohla dopravit domů,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Dívku se po více jak čtyřech hodinách podařilo vypátrat. „Pátrací akce v okolí vodního díla, řek a lesních masívu je vždy složitější, jak členitostí terénu, tak i snížením síly telefonního signálu. Proto doporučujeme, aby měl kdokoli, kdo se v popsaných místech pohybuje řádně nabitý mobil,“ dodal mluvčí. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky pátrání, policie, Lipenská přehrada, Vodní nádrž Lipno, Lipno nad Vltavou

Na Lipně se ztratila dívka, policisté ji vypátrali po čtyřech hodinách  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.