Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Muž nahlásil znásilnění, vše si vymyslel kvůli práci a nevěře

Údajně znásilněný muž zburcoval včera kolem půl sedmé ráno kriminalisty, dvě policejní hlídky a psovoda na služebně v Českých Velenicích. K opakovanému znásilnění mělo dojít neznámým mužem tmavé pleti, který hovořil pouze německým jazykem. Muž se nakonec přiznal, že si vše vymyslel kvůli zameškání pracovní směny a nevěře.

K události mělo dojít v okolí pěší zóny vedoucí v Českých Velenicích směrem k pěšímu hraničnímu přechodu do Rakouska. Muž měl být podle svých slov opakovaně znásilňován neznámým mužem, který mluvil německy.

„Na místo ihned vyjely dvě policejní hlídky obvodního oddělení Suchdol nad Lužnicí. Operačním střediskem policie byla povolána kompletní výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování z Jindřichova Hradce a také psovod se služebním psem. Policisté s kriminalisty se případem na místě intenzivně zabývali,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová.

V průběhu vyšetřování bylo policisty zjištěno, že poškozený, který je homosexuál, měl mít opakovaně soulož s jiným, dosud neznámým, mužem. Všechno ale z jeho strany bylo vždy dobrovolné a znásilněn nebyl. Znásilnění si měl údajně vymyslet proto, že zameškal pracovní směnu v zaměstnání a že měl být nevěrný svému současnému partnerovi.

Foto Jana Kroneislová

Štítky znásilnění, policie, kriminálka, Jindřichohradecko, Rakousko, Suchdol nad Lužnicí, Jindřichův Hradec

Muž nahlásil znásilnění, vše si vymyslel kvůli práci a nevěře  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.