Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žena bodla přítele do stehna. Trestně stíhána nebude

Jindřichohradečtí kriminalisté řeší případ fyzického napadení, které skončilo bodnutím nože do stehna. K události došlo v jedné obci na Jindřichohradecku. Žena byla po incidentu zadržena. Bodnutý muž, ale nedal souhlas k jejímu trestnímu stíhání.

K události došlo v sobotu v dopoledních hodinách. Žena, údajně po fyzickém napadení ze strany svého přítele, sáhla po kuchyňském noži s délkou čepele 14 cm a bodla ho do  stehna. Muž byl ambulantně ošetřen v nemocnici.

„Na místo  incidentu se ihned dostavili jak jindřichohradečtí policisté, tak i kompletní  výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování. Ještě toho dne byla podezřelá žena zadržena. Mimo další úkony byly provedeny rovněž výslechy zúčastněných,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová.

V odpoledních hodinách byla žena, podezřelá ze spáchání trestného činu úmyslné ublížení na zdraví, kriminalisty ze zadržení propuštěna. Poškozený muž totiž nedal souhlas k jejímu trestnímu stíhání. Trestní věc tak bude ze zákona odložena. Útočnice trestně stíhána nebude.

Foto pixabay.com

Štítky bodnutí, napadení, policie, Jindřichohradecko, okres Jindřichův Hradec

Žena bodla přítele do stehna. Trestně stíhána nebude  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.