Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Kunžaku se v sobotu bouralo. Hasiči zasahovali u dvou nehod

Všechny složky IZS zasahovaly v sobotu u dvou dopravních nehod, které se staly u Kunžaku. V prvním případě šlo o náraz osobáku do stromu. Zdravotníci na místě ošetřili dvě zraněné osoby. V druhém případě šlo také o nehodu osobního auta.

Policisté, záchranáři a hasiči zasahovali v sobotu u nehody, která se stala krátce po poledni u Kunžaku. Průzkum na místě nehody ukázal, že se jedná o náraz osobního auta značky Ford do stromu. Auto zůstalo ležet na silnici převrácené na střeše.

„Zdravotníci museli ošetřit dvě zraněné osoby. Hasiči je nemuseli vyprošťovat, celé posádka havarovaného Fordu vylezla z auta sama. Jindřichohradecká jednotka u auta provedla protipožární opatřením a po dobu šetření policistů řídila provoz na komunikaci,“ uvedla tisková mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Druhá nehoda se stala krátce po páté hodině. „Zraněná řidička byla v době příjezdu hasičů již v péči záchranářů. Jindřichohradecká jednotka průzkumem zjistila, že z auta nevytékají žádné provozní kapaliny a po zadokumentování nehody policií pomohla s naložením Octavie na odtahovku,“ dodala Matějů

Foto hzsjck.cz

Štítky hasiči, nehoda, Kunžak, policie, havárie, Ford Motor Company

U Kunžaku se v sobotu bouralo. Hasiči zasahovali u dvou nehod  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.