Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kamioňák ohrozil řidiče osobáku, ten narazil do svodidel. Policisté hledají svědky

Písečtí dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo v pondělí na výjezdu z Písku na Prahu. Podle prvotních informací měl řidič soupravy omezit a ohrozit řidiče osobáku, ten narazil do svodidel. Policisté teď hledají svědky.

K události došlo v pondělí krátce po osmnácté hodině. Přibližně sto metrů od značky „Konec obce“ narazil řidič osobáku do svodidel. „Řidič se do kolize se svodidly dostal poté, kdy ho měl ohrozit a omezit řidič soupravy jdoucí v levém jízdním pruhu. Mělo se jednat o tahač značky Man červené barvy s návěsem značky Fliegl,“ uvedla tisková mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Řidič soupravy z místa události ujel dál směrem na křižovatku Nová hospoda. Muž z osobního auta se snažil kamioňáka gestikulací zastavit. Ten ale jel dál. Během nehody nedošlo k žádnému zranění.

„Obracíme se na případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění případu, aby kontaktovali dopravní policisty v Písku na služebně. Využít můžete také linek 974 235 254 nebo 158,“ dodala mluvčí. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, ujetí, policie, svědci, Písek, Praha, dopravní policie

Kamioňák ohrozil řidiče osobáku, ten narazil do svodidel. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.