Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ve Frymburku havaroval cyklista. Lékaři mu nedokázali pomoct

Celkem 45 lidí už zemřelo na jihočeských silnicích od začátku roku. Poslední tragickou nehodu řešili policisté včera ve Frymburku u Lipna nad Vltavou. Pětasedmdesátiletý cyklista zde spadl z kola, a i přes rychlou první pomoc se ho nepodařilo zachránit.

K tragické nehodě došlo včera po druhé hodině odpoledne. „Policisté z obvodního oddělení v Lipně nad Vltavou byli přivoláni do obce Frymburk, kde došlo k havárii cyklisty. Po příjezdu na místo zjistili, že pětasedmdesátiletý cyklista jel ve směru od přístavu ve Frymburku na obec Černá v Pošumaví,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Muži se pravděpodobně udělalo špatně a z kola spadl. I přesto, že byla cyklistovi okamžitě poskytnuta první pomoc a na místo přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby, lékařům se ho bohužel nepodařilo zachránit. 

„Na jihočeských silnicích tak od počátku roku vyhaslo už 45 životů. Tento případ si převzali českokrumlovští dopravní policisté, kteří se jím budou nadále zabývat,“ dodala Uhlířová.

Foto Policie České republiky

Štítky krimi, policie, nehoda, cyklista, Frymburk, Lipno nad Vltavou, Pošumaví

Ve Frymburku havaroval cyklista. Lékaři mu nedokázali pomoct  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.