Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Akce HAD odhalila nezletilé a mladistvé v barech. Několik podniků dostalo pokutu

Policisté se koncem června v rámci akce HAD vydali na kontrolu vytipovaných restauračních zařízení, klubů a sportbarů. Akce proběhla na území Táborska a Jindřichohradecka, kde policisté zkontrolovali zhruba dvacet provozoven.

Hlídky policistů vyrazili koncem června do terénu. Cílem bylo zkontrolovat kluby, sportbary a podobné provozovny, kde je předpoklad pohybu osob mladších 18 let.

Akce HAD proběhla na území Táborska a Jindřichohradecka, kde bezmála 20 strážců zákona zkontrolovalo 20 provozoven. „Zde se pohybovalo 40 osob věku nezletilých a mladistvých, kdy v 8 případech zjistili protiprávní jednání. Ve třech případech vyřídili přestupek uložením příkazu na místě (dříve bloková pokuta) a zbylé případy předali do správního řízení na obce s rozšířenou působností,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura, který dodal, že akce bude v následujících týdnech pokračovat.

Foto pixabay.com

Štítky policie, HAD, Táborsko, Jindřichohradecko, bary, okres Jindřichův Hradec, okres Tábor

Akce HAD odhalila nezletilé a mladistvé v barech. Několik podniků dostalo pokutu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.