Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

VIDEO: Řidič nacouval do parkovacího automatu. Policie hledá svědky

Dopravní policisté z Krumlova pátrají po svědcích dopravní nehody. K té došlo minulý čtvrtek v deset hodin dopoledne u parkoviště pro osobáky v Nemocniční ulici v Českém Krumlově. Neznámý řidič narazil do parkovacího automatu a z místa nehody ujel.

Podle policie mělo k nehodě dojít tak, že řidič při couvání narazil do parkovacího automatu. „Zařízení na výdej parkovacích lístků poškodil a z místa nehody odjel neznámo kam, aniž by si splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě. Škoda byla vyčíslena na téměř 40 tisíc korun,“ uvedla tisková mluvčí policie Lenka Pokorná.

Policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout k nehodě svá svědectví, zejména řidiče osobních vozidel, kteří v uvedené době nehody místem projížděli, a jsou zachyceni na videozáznamu, aby se ozvali na telefonním čísle 974 232 252, případně cestou linky tísňového volání číslo 158.

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, Český Krumlov, pátrání, havárie

VIDEO: Řidič nacouval do parkovacího automatu. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.