Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž na Prachaticku týral svou přítelkyni. Zaútočil na ni pěstmi a nožem

Prachatičtí kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaatřicetiletého muže z Nymburska, který měl týrat svou přítelkyni. S tou žil ve společné domácnosti. V průběhu pěti měsíců ji bil pěstmi a minimálně ve dvou případech sáhl po noži.

K útokům ze strany muže mělo docházet od ledna letošního roku. Své přítelkyni nadával, bil ji pěstmi a fackami a minimálně ve dvou případech násilník sáhl i po noži. „Obviněný jí stále kontroloval, bránil jí ve styku s příbuznými, dokonce jí kvůli tomu rozbil i mobilní telefon a donutil jí zrušit si účet na sociální síti. Poslední incident se odehrál minulou středu v nočních hodinách, kdy obviněný opět poškozené uštědřil několik ran pěstí do obličeje, a potom na ni vytáhl nůž, kterým ji lehce zasáhl levou ruku,“ popsala tisková mluvčí policie Martina Joklová.

Ženě se z bytu podařilo utéct a zavolat si pomoc. Když hlídka na místo přijela, muž už v bytě nebyl. Policistům se ale agresora podařilo vypátrat a zadržet. „Okresní státní zastupitelství mu uložilo předběžným opatřením zákaz styku s poškozenou. Další vyšetřování obviněného nyní probíhá na svobodě,“ dodala Joklová. V případě prokázání viny mu hrozí až čtyři roky ve vězení. 

Foto pixabay.com

Štítky nůž, napadení, týrání, policie, Prachaticko, okres Prachatice, okres Nymburk

Muž na Prachaticku týral svou přítelkyni. Zaútočil na ni pěstmi a nožem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.