Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič srazil dvě cyklistky. Z místa ujel a zůstalo po něm jen zpětné zrcátko

Policisté pátrají po neznámém řidič, který v sobotu 8. června večer srazil v katastru obce Sedlice dvě cyklistky. Řidič z místa nehody ujel. Na místě zůstalo jen jeho zpětné zrcátko. Obě ženy utrpěly lehká zranění.

Podle informací od policie k nehodě došlo minulou sobotu na hlavní silnici u obce Sedlice na Strakonicku. „Řidič pravděpodobně při předjíždění cyklistek, které jely na jízdních kolech ve směru od Blatné na Sedlice při pravém okraji komunikace, zavadil pravou boční částí vozu o obě cyklistky, které po nárazu upadly na zem a následně do silničního příkopu,“ popsala tisková mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Řidič z místa nehody ujel. Zůstalo po něm jen zpětné zrcátko. Auto mělo tmavě zelenou barvu a jednalo se pravděpodobně o auto značky Audi A3 nebo A4. „Cyklistky neměly na jízdních kolech za snížené viditelnosti povinnou výbavu, nebyly osvětlené ani neměly žádné reflexní prvky. Utrpěly lehká zranění,“ dodala mluvčí.

Policisté žádají případné svědky, kteří nehodu viděli nebo mají informace k předmětnému vozidlu a jeho majiteli, aby se ozvali na linku 158. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, policie, zranění, Strakonicko, cyklista, Sedlice, okres Strakonice, Blatná, Audi A3

Řidič srazil dvě cyklistky. Z místa ujel a zůstalo po něm jen zpětné zrcátko  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.