Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté řešili na Strakonicku dvě napadení na diskotékách. V jednom případě hrozí muži až osm let za mřížemi

Strakoničtí policisté řešili během několika měsíců hned dvě napadení na diskotékách. V jednom případě už padlo obvinění. Dvacetiletému rváči hrozí až osm let ve vězení. Napadený muž totiž skončil na několik měsíců v pracovní neschopnosti.

K prvnímu napadení došlo koncem loňského roku. Obviněným je dvacetiletý muž ze Strakonicka, který posilněný alkoholem slovně napadl o rok mladšího muže. Nezůstalo jen u nadávek. „Agresor muži způsobil těžké zranění, které si vyžádalo pracovní neschopnost několik měsíců,“ popsala tisková mluvčí policie Jaromíra Nováková.

V druhém případě došlo k incidentu letos v dubnu. „Podezřelým je čtyřiadvacetiletý muž ze Strakonic, který fyzicky napadl o rok mladšího muže ze Strakonicka. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ dodala Nováková. I v tomto případě skončil napadený v budějcké nemocnici. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky napadení, Strakonicko, policie, zranění, okres Strakonice, Strakonice

Policisté řešili na Strakonicku dvě napadení na diskotékách. V jednom případě hrozí muži až osm let za mřížemi  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.