Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Opilý muž cestou z večírku prorazil autem závoru, přihlížejícího svědka slovně napadal

Hlídka strážníků městské policie řešila v sobotu v noci opilce, který pod vlivem alkoholu usedl za volant. Jeho jízda skončila po pár metrech v areálu betonárky U Hada. Opileckou jízdu sledoval zaměstnanec ostrahy, který zavolal strážníky. Řidič nakonec skončil v poutech.

Řidič svou divokou jízdu ukončil proražením závory v areálu betonárky U Hada. Opilce se snažil zadržet zaměstnanec ostrahy, když vystoupil z auta, začal ho slovně napadat. „Strážníci řidiče vozidla zastihli u svého havarovaného vozu. Když ho vyzvali k podání vysvětlení, muž se svěřil, že jede z večírku pořádaného nedaleko odtud. To potvrdil další muž, který se mezitím ke strážníkům přihlásil,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Na místo dorazil i další svědek, který potvrdil, že muž z večírku opravdu jede. I když mu radil, aby za volant opilý nesedal, neposlechl. Opilec nakonec skončil v poutech. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky opilec, řidič, strážníci, České Budějovice

Opilý muž cestou z večírku prorazil autem závoru, přihlížejícího svědka slovně napadal  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.