Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nejmladší jihočeský vrah je po smrti. Spáchal sebevraždu

Policisté z Plzeňska včera ráno řešili úmrtí mladého muže, který u železniční zastávky Bezděkov spáchal sebevraždu skokem pod vlak. Podle informací od policistů mělo jít o dvacetiletého muže z Táborska. Server denik.cz uvedl, že by mělo jít o vraha, který v patnácti letech podle soudu zabil v Bechyni přítelkyni svého otce.

K vraždě došlo na podzim roku 2014. Tehdy patnáctiletý student prvního ročníku uměleckoprůmyslové školy uškrtil čtyřiatřicetiletou přítelkyni svého otce. Po dopadení ho soud v Budějcích poslal v roce 2015 na čtyři a půl roku nepodmíněně do vězení.

ČTĚTE TAKÉVraždu na Táborsku spáchal mladistvý chlapec 

Po odpykání trestu se ale rozhodl vzít si život. „Včera ve čtvrt na sedm ráno řídil strojvůdce vlak po železniční trati ve směru od Klatov na Domažlice a u železniční zastávky Bezděkov, zatím z nezjištěných důvodů, vběhl muž proti rozjetému vlaku,“ uvedla plzeňská policejní mluvčí Dana Ladmanová. Přivolaní záchranáři už muži nedokázali pomoci. Podle informací Deníku měl muž nechat dopis na rozloučenou. Policie informaci odmítla komentovat.

Foto pixabay.com

Štítky sebevražda, Plzeňsko, Bechyně, policie, vražda, okres Tábor, Bezděkov, Plzeňský kraj, České Budějovice, Klatovy, Domažlice, vrah

Nejmladší jihočeský vrah je po smrti. Spáchal sebevraždu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.