Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Policisté pátrají po pachateli, který v Krajinské surově napadl jiného muže

Budějčtí policisté pátrají po neznámém muži, který surově napadl jiného muže v Krajinské ulici. K napadení došlo v noci z neděle na pondělí kolem druhé hodiny ráno. Agresorem měl být zhruba třicetiletý muž silnější postavy a tmavší pleti.

Ke konfliktu mělo dojít před barem v Krajinské ulici kolem druhé hodiny ráno. Podle policie byl osmatřicetiletý muž udeřen do obličeje takovou ranou, že upadl na zem, kde zůstal ležet v bezvědomí. „Napadnout jej měl muž zhruba třicetiletý urostlé či silnější postavy tmavší pleti, v bílém tričku, svědci jej popisují jako „světského“. Ten měl stát v podloubí Krajinské ulice proti baru se třemi muži a dvěma ženami,“ uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner.

Na kamerách jsou zaznamenáni dva muži v bílém tričku, kteří se hned po incidentu vrátili zpět do baru. Jeden z nich by měl být podle policie útočníkem. „Vše komplikuje skutečnost, že většina svědků byla pod vlivem alkoholu a informace jsou tak nepřesné. Policisté na lince 158 přivítají jakékoliv informace k útočníkovi nebo k tomuto napadení,“ dodal Matzner s tím, že policisté případ vyšetřují jako podezření z výtržnosti a ublížení na zdraví. 

Foto pcr.cz

Štítky napadení, Krajinská, policie, zranění

VIDEO: Policisté pátrají po pachateli, který v Krajinské surově napadl jiného muže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.