Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO: Noční nehoda u Okružní má tragické následky. Řidič v autě uhořel

Tragické následky má nehoda, ke které došlo před 22 hodinou na křižovatce u Okružní ulice. Zatím neznámý řidič měl podle policie narazit do svodidel a porazit návěstidlo. Auto začalo hořet.

„Zatím neznámý řidič, který jel ve voze Mercedes, projel směrem od Lišova rovně křižovatkou, narazil do svodidel a porazil návěstidlo. Následně bylo vymrštěno do vzduchu, přeletělo přes komunikaci a porazilo sloup veřejného osvětlení. Poté proletělo křovinami, kde narazilo do betonové skruže a skončilo na travnaté ploše vedle silnice, vozidlo začalo následně hořet. Příčinou nehody byla pravděpodobně vysoká rychlost,“ uvedla mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Auto skončilo mimo silnici a začalo hořet. Řidič nehodu nepřežil. „Příčiny a okolnosti nehody se vyšetřují,“ dodala Uhlířová

Policisté na místě zjišťovali, jestli v autě nejel ještě někdo jiný. Podle prvotního ohledání to vypadá, že byl řidič v autě sám. Kruhový objezd bude na několik hodin uzavřený. Na místě pracují jak policisté, tak i služba dopravního značení. 

Autoři | Foto Adéla Cinklová, čtenář Budějcké Drbny

Štítky nehoda, krimi, policie, České Budějovice, havárie, Mercedes-Benz, Lišov

VIDEO: Noční nehoda u Okružní má tragické následky. Řidič v autě uhořel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.