Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dealera pervitinu chytili policisté přímo při činu, vydělal si přes milion

Krumlovští policisté dopadli sedmatřicetiletého muže z Prachaticka, který si dva roky vydělával prodejem pervitinu. Dealera dopadli při činu, zadrželi a převezli do policejní cely. Svým „podnikáním“ si vydělal přes milion korun.

Kriminalisté u muže v Kaplici provedli domovní prohlídku. Zajistili různé věci a látky, které budou odeslány k expertize. Kromě bytu prohlédli i dvě auta zadrženého muže. I v těch našli krystalickou látku, která bude poslána na testy. Po zadržení a převezení do policejní cely byl dealer obviněný. „Policisté muže obvinili ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Uhlířová a dodala, že muž pervitin opakovaně nabízel, prodával či jinak opatřoval skoro dvěma desítkám osob.

Jeho rajónem byla různá místa v Kaplici, Dolním Dvořišti a v okolí. Kriminalisté ještě dnes dají podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na případu i nadále pracují a není vyloučeno, že budou obviněny i další osoby.

Foto Pavel Kacerovský

Štítky drogy, dealer, policie, Českokrumlovsko, vazba, metamfetamin, okres Prachatice, Kaplice, Dolní Dvořiště

Dealera pervitinu chytili policisté přímo při činu, vydělal si přes milion  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.