Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž slovně urážel známého, fyzicky ho napadl a nožem mu vyhrožoval smrtí

Jindřichohradečtí policisté řeší od neděle nebezpečné vyhrožování, kterému předcházelo fyzické napadení a slovní rozepře. Podezřelý muž už si od policistů převzal sdělení podezření. V případě prokázání viny mu hrozí několikaletý pobyt za mřížemi.

K napadení mělo dojít v neděli okolo 15. hodiny na jedné ze zahrad v Jindřichově Hradci. „Agresor měl svého známého povalit na zem. Nožem mu mířil do oblasti hrudníku s tím, že mu měl vyhrožovat zabitím. Chování útočníka vzbudilo v napadeném muži strach o svůj život. Po četných prosbách ze strany napadeného, měl agresor výhrůžek i fyzického útoku nechat,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Policisté ještě v neděli večer útočníka dopadli a převezli do policejní cely. Včera si převzal sdělení podezření. Muž je vyšetřován na svobodě. V případě, že soud uzná jeho vinu, hrozí mu až 3 roky ve vězení. 

Foto pixabay.com

Štítky napadení, policie, agresor, Jindřichův Hradec

Muž slovně urážel známého, fyzicky ho napadl a nožem mu vyhrožoval smrtí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.