Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Jindřichohradecku se stala tragická dopravní nehoda. Chodec nepřežil střet s autem

Jindřichohradečtí policisté vyšetřují tragickou dopravní nehodu, která se stala dnes kolem třetí hodiny ráno na silnici mezi Halámkami a Tuští. Devatenáctiletého chodce srazil automobil, který jel ze Suchdola nad Lužnicí na Halámky.

Chodec měl jít v opačném směru. Podle prvotních informací měl chodec na sobě tmavé oblečení bez reflexních prvků. Dechová zkouška u řidiče Mercedesu byla negativní. Případ si převzala jindřichohradecká kriminálka, která bude šetřit okolnosti tragédie,“ uvedla tisková mluvčí policie Lenka Krausová.

Policisté žádají řidiče, kteří projížděli mezi Suchdolem nad Lužnicí a Halámkami v době mezi třetí a čtvrtou hodin ráno a všimli si pohybu chodce nebo viděli samotný střet, aby se kriminalistům ozvali na linku 158.

Foto pixabay.com

Štítky tragická nehoda, chodec, řidič, policie, okres Jindřichův Hradec, Suchdol nad Lužnicí, Mercedes-Benz, Lenka Koloušková

Na Jindřichohradecku se stala tragická dopravní nehoda. Chodec nepřežil střet s autem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.