Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Odpolední dýchánek v cizím bytě skončil zásahem strážníků

Budějčí strážníci zasahovali v neděli odpoledne v jednom z bytů na Pražském předměstí. Šestadvacetiletá žena pozvala v neděli svého známého, že spolu stráví příjemné odpoledne ve společnosti lahve s alkoholem. Po vypití několika skleniček tvrdého alkoholu se jejich další plány začaly rozcházet. Muž se snažil o fyzické sblížení se svou společnicí, která ale jeho nabídku zásadně odmítla.

„Když žena odmítla, údajně již dál nenaléhal. Žena se však rozhodla, že muž již není v bytě vítán. Proto si od muže bez jeho povolení vypůjčila jeho telefon a zatelefonovala svému spolunájemci. Tomu však nepopsala událost tak, jak se odehrála. Místo toho mu tvrdila, že se v jeho bytě nachází neznámý muž. Když mobilní telefon svému nyní již nevítanému hostu odmítla vrátit, muž se jej snažil od ženy dostat násilím. V té chvíli zasáhli strážníci. Oba dva aktéry události následně podrobili orientační dechové zkoušce na alkohol, která u muže ukázala výsledek 1,7 promile a u ženy 2,33 promile,“ uvedla tisková mluvčí Věra Školková.

Tím však případ neskončil. Nájemce bytu se po incidentu rozhodl ženu bez platné nájemní smlouvy z bytu vykázat. K opuštění bytu poté vyzvali ženu i jejího návštěvníka přivolaní policisté.

Foto pixabay.com

Štítky městská policie, alkohol, České Budějovice

Odpolední dýchánek v cizím bytě skončil zásahem strážníků  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.