Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý muž hrozil zapálením domu, čeká ve vazbě

Jindřichohradečtí policisté zadrželi podezřelého muže, který své bývalé družce vyhrožoval zapálením domu, ve kterém spolu dříve bydleli. Ženu vyhrůžky vyděsily. Bála se, že podezřelý skutečně rodinný dům zapálí.

„Podezřelý muž 6. března ve vnitřních prostorách restaurace na Novobystřicku fyzicky napadl svojí bývalou družku, kterou měl nejprve opakovaně fackovat do obličeje a vyhrožovat jí usmrcením, což v ní vzbudilo důvodnou obavu o svůj život. Přivolaní novobystřičtí  policisté provedli u podezřelého muže dechovou zkoušku. Nadýchal nejméně 1,50 promile. Na místo se dostavila také kompletní výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování z Jindřichova Hradce," uvedla tisková mluvčí Hana Millerová.

Agresor byl v podvečerních hodinách zadržen a umístěn do policejní cely na obvodním oddělení v Nové Bystřici. Ve čtvrtek 7. března převzal sdělení obvinění pro trestné činy vydírání a nebezpečné vyhrožování. Policejní komisař rovněž podal návrh na vzetí obviněného muže do vazby. Zda bude vazba uvalena rozhodne v nejbližších hodinách příslušný soud.

Foto pixabay.com

Štítky vyhrožování, Jindřichův Hradec, policie, alkohol, Nová Bystřice, dům

Opilý muž hrozil zapálením domu, čeká ve vazbě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.