Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý muž se potkal se strážníky městské policie hned dvakrát

Českobudějovičtí strážníci měli v pátek plné ruce práce. Hned dvakrát je zaměstnal opilý muž bez domova, který nejprve usnul na záchodech v jenom z barů v Biskupské ulici, další problém byl pak na záchytce.

„Na oznámení o muži uzamčeném na toaletě baru v Biskupské ulici vyjížděla hlídka městské policie v pátek 22. února krátce po druhé hodině ranní. Strážníkům se podařilo otevřít toaletu, kde nalezli jim známého osmačtyřicetiletého muže bez domova. Krvácející zranění muže v obličeji přimělo strážníky přivolat na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Zdravotníci poté muže za asistence strážníků v sanitním vozidle převezli k lékařskému ošetření do českobudějovické nemocnice,“ řekla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Hlídka ale muže neviděla tu noc naposledy. Když se dozvěděl, že po ošetření poputuje na záchytku, začal se bránit. Strážníci tak vyjížděli do zdravotnického zařízení znovu. Za jejich asistence se pak podařilo zdravotníkům umístit muže na lůžko.

Foto Jana Kroneislová

Štítky Městská policie, alkohol, bezdomovec, České Budějovice, toaleta, Nemocnice České Budějovice

Opilý muž se potkal se strážníky městské policie hned dvakrát  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.