Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté pátrají po muži, který se před nimi skrývá. Jeho výmluva je neuvěřitelná

Pražští kriminalisté společně s kolegy z ostatních krajů, pátrají po hledaném pětačtyřicetiletém muži. Ten se neponaučil ze svých chyb a opakuje je stále dokola. Podle policie byl na hledaného Okresním soudem Česká Lípa vydán Příkaz k dodání do Výkonu trestu odnětí svobody pro spáchání trestného činu Podvod.

„Před policisty se skrývá a pod legendou, že je onkologický pacient, tvrdí, že má být hospitalizován kvůli zákroku v různých nemocničních zařízeních v Plzni, v Praze, po celé České republice. Komunikoval s policisty jen prostřednictvím emailu a nechtěl uvést, ve kterém zdravotnickém zařízení se nachází, či který lékař jej ošetřuje. Záměrně zasílal neúplné údaje,“ uvedla tisková mluvčí policie Lenka Krausová.

Hledaný muž si pod různými dalšími legendami půjčoval, především od žen, různé finanční částky, které však nevrátil, není možné se s ním spojit a dluh vymáhat. Policie proto apeluje na zdravotnická zařízení a na všechny, kdo muže uvidí, aby neprodleně zavolali na linku 158 nebo přímo kriminalistům na telefonní číslo 974 881 734 se mohou přihlásit i další osoby, které výše jmenovaný podvedl.

Foto PČR

Štítky policie, pátraní, Česká repubika, podvod, Česká Lípa, Lenka Koloušková, Česko, Praha, Plzeň

Policisté pátrají po muži, který se před nimi skrývá. Jeho výmluva je neuvěřitelná  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.