Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladíci převraceli v centru Budějc popelnice. Po příjezdu strážníků se omlouvali

Českobudějovičtí strážníci zasahovali včera večer u kuriózní bitky. Skupina mladíků se v centru Budějc rozhodla demonstrovat svoji sílu na popelnicích, které v Klavíkově ulici převracela hlava nehlava. Nakonec si výtržníky museli přijet vyzvednout rodiče.

Čtyři mladíci ve věku patnácti a šestnácti let si v pátek večer vyrazili do centra Budějc. Posilnění alkoholem se rozhodli, že se pustí do boje s popelnicemi v Klavíkově ulici. „Na místo se ihned vydala hlídka městské policie, která mladíky zastihla nedaleko zmiňované ulice. Výtržníci dlouho nezapírali. Svého činu litovali a popelnice postavili zpátky na své místo,“ vysvětlila policejní mluvčí Věra Školková.

Při orientační dechové zkoušce nadýchal nejmladší z aktérů více než jedno promile alkoholu. „Chlapci byli předání do rukou rodičů a případem se bude dále zabývat oddělení sociálně právní ochrany dětí českobudějovického magistrátu,“ doplnila Školková.

 

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, České Budějovice, popelnice

Mladíci převraceli v centru Budějc popelnice. Po příjezdu strážníků se omlouvali  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.