Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vyhrožoval sousedovi zabitím. Teď mu hrozí tři roky vězení

Jindřichohradečtí policisté vyšetřují trestný čin nebezpečného vyhrožování. Podezřelý muž měl proti svému sousedovi namířit zbraň a hrozit mu zabitím, protože ho dotyčný upozornil na hlučné chování. V případě, že soud uzná podezřelého vinným, hrozí mu až tři roky vězení.

K incidentu mělo dojít 9. února dopoledne v Jindřichově Hradci. „V chodbě panelového domu na jednom z místních sídlišť vyhrožoval podezřelý svému sousedovi zastřelením poté, co ho poškozený upozornil na jeho hlučné chování v domě v ranních hodinách. Kromě toho ho také vulgárně urážel,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

O situaci byli informováni jindřichohradečtí policisté a kriminalisté. Podezřelého zadrželi a sdělili mu obvinění. Na podnět policejního komisaře na něj byla soudem uvalena vazba. „V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody až na tři léta nebo zákaz činnosti,“ doplnila Millerová.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, Jindřichův Hradec, zbraň, vyhrožování, věznice

Vyhrožoval sousedovi zabitím. Teď mu hrozí tři roky vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.