Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sedmnáctiletá Nikola Vaňurová utekla z budovy soudu. Pátrá po ní policie

Jihočeští policisté pátrají po sedmnáctileté Nikole Vaňurové. Před několika dny měla utéct z budovy Okresního soudu v Českých Budějovicích. Pohybovat by se mohla v budějckých obchodních centrech a s osobami drogově závislými.

Nikola je hubená, 162 centimetrů vysoká. Má hnědé oči, ostré obočí a hnědé dlouhé vlasy. „Na hřbetu levé ruky má tetování psí tlapy s drápy a dvěma srdíčky. Na pravém zápěstí má nezahojenou zhruba dvoucentimetrovou jizvu,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Pohřešovaná je oblečená do černé bundy s růžovým límcem, černé kšiltovky, vínové mikiny s bílými nápisy a šedých legín. Na noze má černé kotníkové boty.

„Dívka je notorická útěkářka. Je svěřenkyní výchovného ústavu v Jindřichově Hradci. Ve čtvrtek 24. ledna kolem desáté hodiny utekla z budovy Okresního soudu v Českých Budějovicích. Není přímo ohrožena na zdraví a životě. Pohybovat by se mohla v nákupních centrech IGY, Mercury, Nákupním centru Čtyři Dvory a dalších. Viděna by také mohla být s osobami drogově závislými,“ doplnila Uhlířová.

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České republiky

Štítky krimi, pátrání, policie, České Budějovice, Jindřichův Hradec

Sedmnáctiletá Nikola Vaňurová utekla z budovy soudu. Pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.