Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Z požáru truhlárny byl hořící obývák. Škoda se vyšplhala k 800 tisícům

Škodu za téměř 800 tisíc korun způsobil požár rodinného domu v Křemži na začátku nového roku. Na místo bylo vysláno několik jednotek hasičů. Naštěstí nebyl nikdo zraněn.

„Požár byl ohlášen v půl 5 ráno jako požár truhlárny. Do Chlumu byli vysláni profesionální hasiči ze stanic Křemže a Český Krumlov, zároveň byly svolány jednotky dobrovolných hasičů z Brlohu, Holubova, Křemže a Chlumu. Na místě po provedeném průzkumu velitel zásahu podal upřesňující zprávu, a to že se nejedná o požár truhlárny, ale rodinného domu stojícího vedle truhlárny,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů. 

V době požáru byli v domě tři lidé. Všichni se naštěstí stihli dostat ven bez zranění ještě před příjezdem hasičů. Ohnisko požáru našli hasiči v obývacím pokoji. Oheň se jim podařilo dostat pod kontrolu po několika minutách. Vyšetřovatel hasičů stanovil výši vzniklé škody na 800 tisíc korun. Příčina požáru je předmětem dalšího šetření.

Foto hzsjk.cz

Štítky krimi, požár, oheň, Křemže, Chlum, Český Krumlov, Holubov, Brloh

Z požáru truhlárny byl hořící obývák. Škoda se vyšplhala k 800 tisícům  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.