Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Student dvakrát usnul před policisty, potřetí na záchytce

V pondělí 17. prosince někdo z Budějčáků nahlásil na linku 156, že na cyklostezce v blízkosti podchodu pod ulicí Milady Horákové leží zřejmě opilý mladý muž. Hlídka městské policie na místě zjistila, že je pod obraz.

„Strážníkům se podařilo jedenadvacetiletého muže probudit. Nebyl viditelně zraněn a komunikoval s nimi,“ popisuje mluvčí městské policie David Štýfal. Student viditelně si užívající svého života na místě nadýchal 1,7 promile. „Strážníkům se omluvil a vysvětlil jim, že bydlí na vysokoškolských kolejích. Nechtěl dělat problémy a uvedl, že v klidu dojde na svůj pokoj,“ pokračuje Štýfal. Hlídka ospalci domluvila a nechala ho pokračovat směrem ke studentským kolejím.

Mladík ovšem daleko nedošel. Celovečerní popíjení se opět projevilo ve vedlejší Větrné ulici, kde znovu usnul. Strážníci nechtěli nechat pařmena zmrznout, tak ho radši převezli na záchytku. Tam usnul potřetí a konečně se prospal až do rána.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Budějce, krimi, policie, alkohol, student, záchytka, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Student dvakrát usnul před policisty, potřetí na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.