Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Muž v Budějcích údajně znásilnil školačku. Policie hledá svědky, kteří mohli vidět jeho auto

, aktualizováno 6. prosince 2018, 18:22

Závažný trestný čin znásilnění školačky základní školy vyšetřují podle dostupných informací od středy policisté z Českých Budějovic. Policie zatím podrobnější informace k případu nezveřejnila. Nyní se kriminalisté obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc. Údajný útočník pár hodin po činu skončil v policejní cele. Nyní ale můžou pomoci svědci, kteří mohou volat na linku 158. Podle informací od důvěryhodného zdroje, který si přál zůstat v anonymitě, mělo k události dojít v okolí Roudného.

„Jakékoliv informace k tomuto případu je možné volat na linku 158. Kriminalisté již včera v odpoledních hodinách zadrželi podezřelého muže a to několik hodin po útoku. Zajistili také jeho vozidlo. Zadržený bude obviněn a kriminalisté podají podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby. S ohledem na věk poškozené není možné k případu uvádět podrobnosti,“ říká mluvčí policie Jiří Matzner.

Podle policie se obětí zadrženého muže stala školačka základní školy. „Je možné, že pachatel zaútočil nebo se zaútočit pokusil i v dalších případech, o kterých policie dosud neví. Pachatel se pravděpodobně pohyboval osobním motorovým vozidlem značky Peugeot 206 zelené barvy,“ dodal mluvčí policie.

Podobným automobilem se měl muž pohybovat po Budějcích

Podrobnosti aktualizujeme.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky České Budějovice, znásilnění, Policie ČR, Jiří Matzner, policie, Roudný

Muž v Budějcích údajně znásilnil školačku. Policie hledá svědky, kteří mohli vidět jeho auto  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.